Hulladékszállítás május 1.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy Május 1. (péntek) napját érintően a Társaságunk által szolgáltatott településeken változatlan időpontban kerül elszállításra a kommunális hulladék.

Kérjük, hogy az edényzeteket reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni az ingatlan elé, mivel kollégáink a megszokott járattervtől eltérő időpontokban gyűjthetik a hulladékot.

Köszönettel:

Esztergomi Köztisztasági Nonprofit Kft.

 

Esztergom, 2020.04.28.

******************************

Újabb felajánlás az Eszköz Kft-nek

 

Az önkormányzat mellett esztergomi cég is védőfelszereléssel segíti az esztergomi hulladékkezelő cég munkatársainak munkáját.

 

Esztergom Város Önkormányzatától korábban érintésmentes kézmosó- és kéztörlő készülékeket, valamint kézfertőtlenítő szereket kapott az Esztergomi Köztisztasági Nonprofit Kft., múlt héten pedig Farkas László, az Emléktárgy Kft. tulajdonosa ajánlott fel a cég számára FFP2-es maszkokat és gumikesztyűket.

Az Esztergomi Köztisztasági Nonprofit Kft. ezúton is köszöni a felajánlásokat, amelyek révén a vészhelyzet idején kollégáink biztonsággal tudják ellátni feladataikat.

 

A Kft. munkatársai a megfelelő védőfelszerelésben, maszkban, kesztyűben és ruházatban látják el feladataikat, emellett biztosított számukra a szemétszállító járműveken is a szappanos kézmosás és a speciális kézfertőtlenítő szerek folyamatos használata.

 

 

Esztergom 2020. 04. 14.

******************************

 

Tisztelt Lakosság!

A kommunális hulladékszállítás zavartalan biztosítása minden esetben kiemelten fontos feladat. Kollégáink a megfelelő védőfelszerelésben, maszkban, kesztyűben és ruházatban látják el feladataikat, emellett biztosított számukra a szemétszállító járműveken is a szappanos kézmosás és a speciális kézfertőtlenítő szerek folyamatos használata.

 

Kollégáink egészsége és a hulladékszállítás zavartalan biztosítása érdekében ugyanakkor Önök is tenni tudnak:

- Kérjük, hogy a háztartási hulladékot minden esetben zárt, bekötött zsákokban helyezzék el a kukákban, különös tekintettel a használt papírzsebkendők, szájmaszkok, törlőkendők esetében, annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük a lehetőségét annak, hogy kollégáink érintkezzenek ezekkel.

- Az Eszköz Kft. személyes ügyfélszolgálata egyelőre szünetel, azonban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, illetve a 06-33/313-084-as telefonszámon az ügyfelek rendelkezésére állunk.

 

A kommunális hulladék elszállítása prioritást élvez, így átmenetileg felfüggesztettük a lomtalanítást, valamint a lakosság által a telephelyre beszállított építési és elektronikai hulladék átvételét a járványveszély idejére. A szelektív hulladékszigetek ürítése és a házhoz menő szelektív hulladékszállítás egyelőre az eddig megszokott módon és időpontokban biztosított.

Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy kollégáink és valamennyiünk közös érdekében segítsék munkánkat!

 

  1. 03. 25.

 

Esztergomi Köztisztasági Nonprofit Kft.