2017. évi lomtalanítás
ESZTERGOM, ESZTERGOM-KERTVÁROS ÉS PILISSZENTLÉLEK

A lomtalanítás menete a következő:

A kertes házi övezetekben, családi házaknál
EGYÉNI LOMTALANÍTÁS
2017. január 1-december 31.

péntek

A lomtalanítás iránti igényüket SZEMÉLYESEN, TELEFONON, ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKON KELL JELEZNIÜK!
A lomtalanítás elvégzésének feltétele, az utolsó kiszámlázott hulladékszállítási díj befizetésének igazolása, illetve, hogy számlatartozás ne álljon fenn a teljesítés helyén. 
Munkatársaink CSAK AZ ELŐRE BEJELENTETT CÍMEKRŐL SZÁLLÍTJÁK EL A LOMOT!
A lomhulladékot úgy kell elhelyezni a közterületen, hogy a jármű- és gyalogos forgalmat ne akadályozza, a zöldterületeket és a növényzetet ne károsítsa, illetve balesetet, károkozást ne idézzen elő. Az ingatlantulajdonos a lomtalanítás időpontját megelőző napon délutántól helyezheti ki a hulladékot az ingatlana előtti közterületre.

Néhány példa a lomhulladékra: bútordarabok, asztal, szék, ágy, ágybetét, matrac, bőrönd, szőnyeg, szőnyegpadló stb.

Figyelem: nem helyezhető ki elektronikai berendezés, hűtőszekrény, veszélyes hulladék (pl.: akkumulátor, festék, stb.)

 

Társasházi lomtalanítás

Az Eszköz Kft. figyelembe véve a társasházak közös képviselőinek jelzéseit, a lomtalanításra a következő két módot dolgozta ki:

A.)

A társasház lakói egy Ő általuk meghatározott napra kikészítik a lom hulladékot, melynek mennyiségét az Eszköz Kft. határozza meg a következő módon:
a társasház közös képviselője felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a lomtalanítási igény miatt. Az Eszköz Kft. leellenőrzi a lakók fennálló számlaegyenlegét, és az alapján meghatározza a maximálisan kihelyezhető lom hulladék mennyiségét.
Azok a társasházak, akik ezt a megoldást választják, az évben több közös illetve egyéni lomtalanítást nem kérhetnek.

B.)

A társasház lakói egyéni lomtalanítást kérnek.

Ebben az esetben a lakó egyénileg jelentkezik a lomtalanításra, és az Ő általa meghatározott napon (a társasház más lakója arra a napra lomtalanítást nem kérhet) a háztartása lomhulladéka elszállításra kerül. Amennyiben a társasház lakóközössége az egyéni lomtalanítást választja, együtt az évben nem kérhetnek lomtalanítást.

Kérjük a tisztelt Közös Képviselők együttműködését a lomtalanítás leghatékonyabb és a lakosságnak legmegfelelőbb módon történő lebonyolítása érdekében.

Go to top